Sava Centar Banquet Hall Nova godina

Doček Nove godine 2026. u Sava Centar Banquet Hall je savršena prilika da uživate u luksuznom ambijentu i vrhunskim uslugama. Ovaj prestižni prostor nudi sve što vam je potrebno za nezaboravnu noć, uključujući muziku popularne Aleksandre Prijović koja će vas zabavljati tokom cele večeri.

Svečana novogodišnja večera je pažljivo osmišljena i nudi raznovrsne specijalitete koji će zadovoljiti sve ukuse. Cena ulaznice počinje od 140€, a piće se naplaćuje po utrošku, što vam omogućava da se opustite i uživate tokom cele noći. Ovaj doček Nove godine 2026. je prilika da se prepustite uživanju u luksuzu i eleganciji.

Sava Centar Banquet Hall je idealno mesto za sve koji žele da proslave ulazak u novu godinu u savršenom ambijentu. Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto na ovom ekskluzivnom događaju, jer su kapaciteti ograničeni. Uživajte u nezaboravnoj noći i dočekajte Novu godinu 2026. sa stilom i elegancijom!

Muzika

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno dočekamo novu 2026. godinu u društvu najsjajnije zvezda Balkana – Aleksandre Prijović!

Neka vam ova Nova godina započne uz nezaboravne tonove najvećih hitova i energiju koju ova legende donosi na scenu.

Zajedno ćemo pevati, plesati i slaviti početak nove godine u ambijentu ispunjenom svetlosnim efektima, pirotehnikom i, najvažnije, odličnom muzikom. Ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne noći!

 

 

Cena

Cena karte po osobi kreće se od 140€ do 350€ u zavisnosti od zone i pozicije stola (vidi na mapi).

U cenu je uključena svečana večera

Green zone – 140€

Yellow zone – 160€

Red zone – 180€

Bronze zone – 200€

Silver zone – 230€

Gold zone – 270€

Platinum zone – 350€

MAPA PROSTORA

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

BUFFET MENU
HLADNI DELIKATESI:
– Goveđa hladno dimljena pršuta
– Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
– Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
– Sremski kulen sa peperončino uljem
– Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
– Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
– Svinjska dimljena pečenica Reserva
– Gratinirane dagnje sa parmezanom
– Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
– Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
– Tradicionalni ‘duvan’ čvarci
– Premium odrezak od svinjskog vrata
SELEKCIJA SIREVA:
– Pirotski beli ‘Kačkavalj’
– Sir Bojuval sa mikro biljem
– Dimljeni sir sa suvim šljivama
– Beli koziji sir sa svežim timijanom
– Gauda sa suvim i kandiranim voćem
– Domaća sir rolada sa biberom
– Mocarela sa domaćim pesto sosem
– Gorgonzola sa suvim voćem
– Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
– Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
SALATE:
– Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
– Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
– Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
– Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
– Selekcija svežih sezonskih salata
– Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
– Nemačka krompir salata sa senfom i tostiranom pancetom
– Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
DRESING BAR:
– Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
– Voćna salsa sa uljem badema
– Čili masline sa citrusima
– Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
– Peperončino dresing
– Umak od tostiranog semena bundeve
– Citrus preliv sa origanom
– Marinirane masline više vrsta
– Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
– Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
– Pelat krema sa bosiljkom 
GLAVNA JELA:
– Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
– Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija
– Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
– Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
– Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom
– Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
– Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
– Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
– Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
– Francuska rolada od piletine, bardirana biber pancetom
– Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosom 
HLEB & PECIVO:
– Integralno pecivo sa organskim žitaricama
– Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
– Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
– Integralno pecivo sa semenkama lana
– Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
– Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
– Grisini sa morskom solju i peperončinom
– Bezglutenski domaći hleb
– Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa šumskim pečurkama
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
DESERT:
– Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
– Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima
– Tiramisu čašica sa Amaretto likerom
– Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
– Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća
– Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom
– Paleta unikatnih pralina
– Selekcija svežeg sezonskog voća

Lokacija

Sava Centar se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9, Beograd.

Muzika: Aleksandra Prijović
Hrana: Svečana novogodišnja večera
Piće: Po utrošku
Cena: od 140€
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top