Restoran Zlatni bokal Nova godina

Doček Nove godine 2026. u restoranu Zlatni bokal je idealan izbor za sve one koji žele da proslave ulazak u novu godinu u luksuznom ambijentu. Ovaj restoran nudi sve što vam je potrebno za savršenu noć: svečanu večeru, piće dobrodošlice i vrhunski muzički program sa Život teče band, Harizma band i tamburašima.

Za samo 100€, uživaćete u specijalitetima koji će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Restoran Zlatni bokal pruža elegantan prostor koji je savršen za proslavu Nove godine 2026. sa prijateljima ili porodicom. Ovaj doček je prilika da se opustite i uživate u vrhunskim uslugama koje će učiniti vašu noć nezaboravnom.

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto na vreme, jer su kapaciteti ograničeni. Doček Nove godine 2026. u restoranu Zlatni bokal je prilika koju ne želite da propustite. Uživajte u luksuzu, eleganciji i nezaboravnom ambijentu dok zajedno sa svojim najdražima dočekujete novu godinu.

Muzika

U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate uz tamburaše i dva benda:

  • Bašta – Tamburaši
  • Donja sala – Život teče band 
  • Gornja sala – Harizma band

Cena

Cena dočeka u Zlatnom bokalu je 100€ po osobi

MAPA PROSTORA:

Piće

Očekuje vas piće dobrodošlice.

Ostala pića se plaćaju po utrošku.

Hrana

NOVOGODIŠNJI MENI I – 100€
MESNI MENI – MEAT MENU
Predjelo – APPETIZÉR
Selekcija sireva i pršuta
Cheese and Prosciutto Selection
Glavno jelo – MAIN COURSE
Praseće pečenje na pekarskom krompiru
Slow-roasted pork with baked potatoes
Salata – SALAD
Zimski miks (paprika u pavlaci, kiseli kupus, turšija)
Winter mix (peppers in sour cream, sauerkraut, pickled vegetables)
Pecivo – PASTRY 
Korpica hleba (somun, crni/beli štapić, integralni hleb)
Bread basket (flatbread, wholemeal/white breadstick, wholegrain bread 
Desert – DESSERTS
ČNovogodišnja lešnik torta
New Year’s hazelnut cake
NOVOGODIŠNJI MENI II – 100€
MESNI MENI BEZ SVINJETINE – MEAT MENU WITHOUT PORK
Predjelo – APPETIZÉR
Selekcija sireva i pršuta
Cheese and Prosciutto Selection
Glavno jelo – MAIN COURSE
Juneći ramstek na pireu od tartufa i sosom od oraha
Beef rump steak on truffle purée with walnut sauce
Salata – SALAD
Zimski miks (paprika u pavlaci, kiseli kupus, turšija)
Winter mix (peppers in sour cream, sauerkraut, pickled vegetables)
Pecivo – PASTRY 
Korpica hleba (somun, crni/beli štapić, integralni hleb)
Bread basket (flatbread, wholemeal/white breadstick, wholegrain bread)
Desert – DESSERTS
ČNovogodišnja lešnik torta
New Year’s hazelnut cake
 
NOVOGODIŠNJI MENI III (posni meni) – 100€
POSNI MENI – LENTEN MENU
Predjelo – APPETIZÉR
Salata sa tunom, tadjaska maslina i vinegret sos
Tuna salad, taggiasca olives, vinaigrette sauce
Glavno jelo – MAIN COURSE
Fileti brancina, sa grilovanom šparglom na pireu od graška
Sea bass fillets with grilled asparagus on pea purée
Salata – SALAD
Miks zelenih salata
Green salad salad
Pecivo – PASTRY 
Korpica hleba (somun, crni/beli štapić, integralni hleb)
Bread basket (flatbread, wholemeal/white breadstick, wholegrain bread)
Desert – DESSERTS
Pita borovnica
Blueberry pie

Lokacija

Fenomenalni restoran Zlatni bokal nalazi se u dobro poznatoj Skadarliji, na adresi Skadarska 26.

Muzika: Život teče band, Harizma band i tamburaši
Hrana: Svečana večera
Piće: Piće dobrodošlice
Cena: 100€
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top